torsdag den 21. juni 2012

Cup cakes og andre lækkerier

Her er et lille extra indlæg fra mig i temaet Cup cakes. Jeg har lavt en "SMASH" kogebog, kan man hvis godt kalde det. Jeg har i rigtig mange år af et lille note hæfte med opskrifter, i ved, de gode opskrifter man bruger igen og igen, samt dem man har en ambition om at prøve. Det lille hæfte er nu udskifte med denne SMASH kogebog, hvor opskrifter og gode ideer kommer i. 
Selv bogen er en skitsebog, som jeg har beklæde og pyntet. Jeg har ikke meget pynt foran, da den skal kunne stå på hylde med de andre bøger, men så er jeg gået lidt amok i charms og stor klar krystalperler som hænger på bagsiden.
  Her er indsiden af forsiden med en lille lomme til at stikke opskrifter ned i.
Første side med en super god opskrift, som nogle Panduro designer, incl mig, nyder at spise og så er de endda sunde ;O). Prøv den. Siden er pynt med papirtape og der er plads til nye variationer af opskrifter eller andre kommetar.


Materialer kan se her Panduro Hobby

Jeg har længe haft en tilsvarende bog igang, som jeg bruger til scrapbooking. Et vigtigt redskab på mit scapbord, hvor jeg tut, mål, farve m.v. i  Hvis nogle vil se et par billeder fra den, så skriv lige....

Ha en dejlig torsdag aften, weekend og Sankt Hans aften.

3 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Sikke en god ide! Flot bog.

Connie sagde ...

Så stilig:)
Klem Connie

Riet sagde ...

This is so gorgeous Connie.

Hugs Riet.xx