fredag den 15. juni 2012

Dengang er udfordringen Cup cakes, lave et layout eller kort. Jeg har dengang lavet begge del. Jeg har taget et billed af min tekop og den dag fik jeg en cup cake til teen, bare for billedes skyld, selvfølselig ;O). Billedet er fremkaldt i to størrelser og sætte over hinanden på layoutet. Til opgaven har vi i designegruppen fået et dejligt sæt til at lave et sødt opskrift mini album af og dette sæt har jeg rodet godt rundt i, da der var mange søde ting i. Bl.a. de 2 skeer og opskriften på "Chokolate Fairy Cakes", som bare råbet på jeg brugt papiret af Prima " Fairy Belle".
Her et detajlebilled, af skeerne, de søde cup cakes stempler jeg har farvelagt med ProMarkers og en af de hjemmelavet blomster.

Her er mit kort, et trappefoldet kort med stemplerne igen, mønsterpapir igen Prima "Fairy Belle", der er super sød. Det søde Cup Cakes bånd er fra sætte med opskriftalbummet.

Kikke forbi Panduro Hobby`s scrapbooking blog og deltage i udfordringen om et lækkert gavekort, samt hvad de andre designer har fundet på.

God fornøjelse og weekend.

2 kommentarer:

Riet sagde ...

This is so beautiful Connie.

Hugs Riet.xx

Annette sagde ...

Hvor er det bare smukt... Super god udfordring, som du har løst til 5 stjerner.