fredag den 7. september 2012

Jubilæumskort og banner - Panduro udfordring

 Stort tillykke til Panduro Hobby med deres 50 års jubilæum. Da jeg tænke over hvad jeg ville lave til denne udfordring, kom jeg til at tænke på første gang jeg støtte på Panduro Hobby og deres katalog. Det var omkring 30 år siden, jeg var en 15 - 16 år og sad hjem hos min moster, der også var meget kreativ. Jeg huske hendes lang spisebord med den brun blomstrede voksduge på, da hende viste mig det stor tykke katalog. Jeg måtte låne kataloget med, så jeg rigtig næretrudere det. Ja, det gjorde stort indtryk.
Jeg har lavet et jubilæums kort i nogle af alle de dejlige nyheder, der er kommet med Panduro Hobby´s  nye katalog, papir fra Cosmo Cricket, nye blomster og farver, skønne nye punchs, bl.a. fra Martha Stewart og hæklet blomster. 
  Til en rigtig fest, skal der vel også være banner, jeg har lavet denne, hvor banner er lavet af et træbannersæt,  også en nyhed fra Panduro Hobby. Sættet var let at arbejde, jeg sværte kanterne på træstykkerne og så var det bare at pynt det.
 Her et nærbilledet af et en af flagene. Papiret er fra en af Panduro Hobby´s nye blokke, som er rigtig god er børn, punchs fra både Martha Stewart og Panduro egen serie. Bånd og blomster fra Matchine Colors serie.
Se hvad de andre designer har fundet på og deltage i udfordring på 

God fornøjelse og weekend.

5 kommentarer:

Riet sagde ...

So beautiful Connie.

Hugs Riet.xx

Dorthe sagde ...

Så fint et kort med lækre farver - og et sejt banner!
God weekend snart.

Connie sagde ...

Såååå lekkert:)
Herlig navn du har:) He he
Klem Connie

KFE Design sagde ...

Banneret med hjertekanten er helt fantastisk, men kortet er også rigtig flot

Annette / aka sagde ...

Superflot kort du har lavet.
Dit banner er bare SÅ smukt og sådan en god ide. Den hjertekant er da en skøn ide at bruge her.

God søndag herfra.