fredag den 19. oktober 2012

Julekort - ny Panduro udfordring

Jeg har glæder mig stort, siden jeg fik min designerpakke fra Panduro Hobby, til at komme i gang med alle de lækker juleting, søde stemple og sæt, lækkert julepapir i både 12 x 12 og blokke i 6 x 6, masser af lækker, lækker tilbehør. 
 Jeg startede selvfølgelig med at finde papir, stemlper og mine ProMarkers frem. Og så gik jeg godt igang med farve trykkerne, brugt en hele aften på at sidde og sige neej og ååååh hvor er de søde, efterhånden som stempler fik farver og live. 
Her viser jeg hvordan jeg stemlper og kommer frem til julefarver, Shale, Crimson og Poppy, som jeg bruger til mine julekort.
 Senere blev kortene lavet. Jeg har til alle kortene brug Panduro Hobby´s nye 6 x 6 blokke, super lækker, tyktpapir og søde farver og mønster. 
Jeg havde lyst til et par ikke stemlpekort, og dog, for de 2 store lækker stempler fylder godt og er central på kortene. Men et par dejlig enkelt kort. 


Hop over på Panduro Hobby`s blog og ser hvad de andre desiger har fundet på, er sikker på der er masser af inspiration til julekort og der finder du også en materialeliste til mine kort. Husk at deltage i udfordringen6 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Lækre julekort du har lavet. Specielt de 2 nederste er jeg helt vild med!
God weekend.

Annette / aka sagde ...

Hvor er det nogle flotte kort !
Det hvide papir med snekrystaller på har jeg et par ark af - og jeg kunne slet ikke se, hvordan de kunne bruges. Så tak for dejlig inspiration.
Dine nisser er superskønne - og flot malede.

Hanne sagde ...

Flotte, flotte julekort..

Pialine sagde ...

Hvor er de dog flotte dine julekort...dejlige juledetaljer men jer er lidt utilfreds med at det ikke blev morgen TV ;)...hahahaha...skønt at du har lyst til at dele dine ideer med os andre
Knus :)

Karina Beck sagde ...

Super lækre julekort, du har lavet.
God weekend.

Nikolette sagde ...

Fede kort! Det må være dejligt at være på forkant med julekortene ;)