fredag den 1. februar 2013

Love cupcake

Så er det tid til ny udfordring her på Panduro Hobby´s scrapbookings blog og det er snart Valentine´s dag. Jeg er blevet inspirere/har lifte fra you tube, til at lave en kampe Cup Cake. Jeg har taget 7 stykke 12 x 12 mønstrepapir delt dem i 4 stykke på 6 x 6, så jeg havde 32 stykker. Så har jeg foldet et stykke papir på midt og tegnet omriset af en cup cake, først bunden og så toppen. Klippe dem ud og brugt dem til at klippe resten af papirene med, så havde jeg 2 x 32 stykker. Kampe arbejde, ja, men lidt god musik på, så gå det. Derefter distress alle papirstykkerne, det sviner meget. Så limmede jeg bunden sammen med dobb. klæbende og derefter toppen. Håber I er med nu.  Spøng bare hvis I vil prøve, at lave en og ikke er med.
 Nu kommer vi til det mere spændende, pyntning. Jeg startede med hvid maling, som  kom på kanterne her og der, så glimmersticks, som jeg lod løbe ud over kagen, så det hænger i guirlander på hele kagen. Så er pause, i mens kagen tør. 
Så er det tid til hjertepynt, blomster, chrams og brads. Og tilsidst mere glimmersticks. Se i matelialelisten på Panduro Hobby Scapbooking´s blog alle de lækker materialer jeg har brugt. Her kan du også se hvad de andre designer har fundet på og deltage i udfordringen om et gavekort.

Happy Valentine

10 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hold da op, hvor er det flot lavet.
Og sikke et arbejde! Jeg tænker bare på al den riven kanter! Men godt ser det ud!
God weekend.

Susanne Grundvad Jessen sagde ...

Hold da op. Den er godtnok fin og anderledes. Yes, det har du gjort godt.

Vivi sagde ...

Superflot arbejde.....

kortmager sagde ...

Superflot. Sikken et arbejde - men også sikken et flot resultat!

Charlie sagde ...

Sikke et fint resultat af dit store arbejde og sød ide. Dit kort til Alma var jeg HELT vild med både mine farver og et skønt motiv der er fint malet.

Dortesjs sagde ...

WAUE fantastisk smuk og kreativt lavet sikkent et stort arbejde. flot flot flot

Gitte sagde ...

Waouw hvor er den cupcake bare så smuk. Utrolig fine detaljer. Men sikke et stykke arbejde, men det gør jo ikke noget når resultatet er så smukt. :)

Sikke et yndig kort du har lavet til Alma. Det digi stempel er for cute.

Glæder mig til at se dig imorgen ved softice maskinen....*gg* ;O)
Rigtig dejlig aften
Knus

Sannekreativ sagde ...

Super flot copcap, men sikke dog et arbejde:-)
Knus Sanne

Lisa Rasmussen sagde ...

Hold da op for et sjovt projekt du har haft gang i.
Sjov og meget kreativ ide ;O)

Gitte sagde ...

Ihh hvor er den da bare fin.