onsdag den 9. oktober 2013

Den Blå Planet - PL sider

Jeg har været på "Den Blå Planet" 2 gange og har fået taget en masse billeder der, som det også var oplagt til et par PL sider, fordi jeg kan for masser af billeder på. Vil dog sige, det er sværet at fotograffer de flotte fisk, for kameraet har sværte ved at fange fiskene. 2. gang jeg var der, indstillede jeg kameraet på undervandsfotografning og det hjælp til at få nogle super billeder.  
Kortene til disse 2 sider har jeg selv lavet. Jeg har brugt papirserie "Seaside" fra Tilda (Panduro), og bruge små muslingskaller, washi tape, klar halvperle som vanddråber osv. som pynt på sider. 

Ha en dejlig dag - nyd senere sommeren.

7 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Total fede billeder du har fået "skudt" - det gav jo et par fine PL sider :)

ingejc sagde ...

Lækre sider du har fået lavet dig.

Rysse sagde ...

Super flotte sider du har lavet. Ja, jeg fandt også ud af at det ikke er så nemt at tage billeder af fiskene. Så tak for tippet om at cameraet kan indstilles på en anden måde.

Annette / aka sagde ...

Utroligt flotte sider. Sikke fotos ! Godt du kom af sted 2. gang med ordentlige indstillinger. De ser lidt tydeligere ud.
God aften herfra.

Lene sagde ...

Hold da op nogle lækre sider

Lene sagde ...

Hold da op nogle lækre sider

Annette sagde ...

Velkommen til PL verdenen. Super flotte sider du har fået lavet. Og meget smukke billeder. Glæder mig til at se mere PL fra dig. GOD DAG: