søndag den 27. oktober 2013

Halloween i Tivoli - PL

Et par "Project Life" sider mere. Dengang inspiere af Mona fra Love2Scrap sider, hvor hun har brugt en "½" side, samt en hele. På billedet over ligger siderne oven på hinanden. 
Jeg har selv lavet alle kortene med Graphic 45 serien "Halloween in Wonderland" og div pynt. 
Her ligger sider ved siden af hinanden og man ser indensiden af en "½" side.  
Indersiden  
Den hele side. 
Et af de hele kort, som jeg har lavet. 
2 af de små kort. Den til højre, er foldet, så det danne en lille bog og indholder en lille historie, der passer til vores besøg hos "Joe and the Juice". Tror ikke jeg må fortælle den til jer. Men der er hentydning på forside om hvad den handler om. MUMS. LOL.

Synes det er et stort arbejde, at lave kortene selv, men hyggeligt. 
Jeg synes det er svært, som ny i Project Life, at finde rundt i alle de sæt, der findes og for man brugt dem eller køre man træt i de samme kort. Ved heller ikke, om hvor forskellet der er i de æsker. 
Jeg tag gerne imod råd og vejledning.

Ha en dejlig søndag. 

4 kommentarer:

Lise-Lotte sagde ...

Jeg synes det er super fine sider. Kan så godt genkende det mad at finde rundt i diverse serier, jeg er også ny udi PL og jeg laver også selv de fleste kort og ja det er noget af et arbejde, men også hyggeligt :-)

Ann Weiss sagde ...

Flotte sider :)

Gitte sagde ...

Flotte sider. God mandag

Annette sagde ...

Hold da helt op hvor du bare kan det med PL - super flot. Og meget skønne billeder fra Tivoli. Vi var derinde i lørdags, men har ikke fået kigget på mine billeder endnu. God mandag...