onsdag den 28. maj 2014

Project life - uge 20

Jeg har en fri dag idag og venter på min nye opvaskemaskine kommer. Ventetiden er brugt på at lave uge 20 i PL. 
Vil lide fortælle om materialer til ugens side, som kommer fra Studio Calica. Jeg får månedspakken fra Studio Calico og denne måneden venter og venter jeg på pakken, men den kom ikke. Eller pludselig opdagede jeg der lå en postanvisning i postkassen og putte sig helt op ad siden. Jeg kørt på postkontoret, men pakken var væk. Flere dage gik hvor de ikke kunne sige hvor pakken var. Jeg var ked af, for hvor var pakken, som havde været lige ud for min dør. Jo, den hygge sig på postkontoret, hvor postmand Per havde skrevet forkelt nr på. 
Så jeg har glad brugt månedspakken fra Studio Calico og pynt fra basic Grey. Uge 20 har jeg fokusere på de gode ting og ikke den hårde tid jeg har på jobbet for tiden. Så grill aften, cafe besøg og krammermarkedet er kodeordene for ugen.
Og et dejligt besøg på Haveje, min gammel koloni have.

Ha en dejlig krea dag.

2 kommentarer:

Maryann Laursen sagde ...

Åhja de kære postmænd og damer kan nogle gange virkelig lave lidt rav i den, når de har lidt for travlt. Har selv prøvet at få en pakke fra USA, som de bare uden grund havde sendt tilbage, og som de så efterfølgende måtte kalde tilbage, da jeg efterlyste den, men snyde irriterende at gå og vente på, når det har været her.
Flotte sider i dit pl her også

Christina sagde ...

En rigtig flot side