mandag den 30. december 2013

For the love of Poppies

Her er det så. Det maleri jeg selv er vild med. Ja, jeg er super glad for det. Synes der er masser for liv i det. Maleriet er 80 x 100 cm, det største jeg indtil nu har malet på. 
Maleri har været under vejes i en måneds tid. Det startede bare med en baggrund, som jeg blev glad for og tænket skal jeg male videre. Så komme bogstaver pludslig på og igen en pause på små 14 dage, hvor jeg gik og kikket på det. Så fik bogstaverne skygger og pludslig gik det hurtig, da jeg brugt mine pauser i det forig maleri til at male på dette. 
Og nej, tror ikke jeg er færdig med at maler valmuer i nu. 
Som vanlig er det et mixed media stykke. Her er brugt både maling, tuscher af forskellige slages, blæk, mister o.s.v. 
Jeg bor i et lille rækkehus med første sal på. Og trappe opgang er jeg ved at lave om til galleri. Her er det den høj væg, hvor jeg har fået satte gallerihylde op. Og jeg har tag billedet op fra.

Dette er det sidste indlæg på bloggen her for i år. Jeg vil takke alle jer, der har fuldt mig i gennem året, takke for alle de dejlig kommater I har lagt her. 
Jeg ser frem mod et spændende 2014, både i scrapverden, hvor jeg har en masse Project Life sider, der skal laves, da jeg vil  lave tilbage i tiden og bruge alle de billeder jeg har ligge i overskud fra alm. scrapning, bl. a konfirmationer, store fødselsdag osv. 
Men jeg ser også frem til for først gang siden 2008, at skulle på ferie. Og til et land, som ikke er et normale feriested, det bliver vildt og jeg glæder mig for vildt allerede.
Måske skal jeg flytte, der er dog kun ved snakke i nu. 
Spændende år, 2014.

Godt nytår

11 kommentarer:

Maryann Laursen sagde ...

Hvor er de flotte dine billeder Connie.
Håber det blir et helt fantastisk år for dig her i 2014, og lyder jo til at det begynder ret godt, så Godt Nytår til dig og dine og vi ses i det nye år.

kortmager sagde ...

Bare så smukke.
Godt n ytår til dig og din familie.

Rysse sagde ...

Dine billeder er bare så skønne.
Godt Nytår.

Unknown sagde ...

Det er bare nogle smukke billeder du laver.

Riet sagde ...

So gorgeous Connie.

Hugs Riet.xx

Gitte sagde ...

Waouw hvor er det billede flot. Det vil jeg gerne se IRL. En kanon god ide at hænge dine billeder der ved trappen. Der er højt til loftet så der er plads en rigtig mange flere skønne billeder. :)
Vild med det du har lavet til din nye svigermor. :)
Jeg vil ønske dig og din familie et lykkebringende nytår.
Glæder mig til at se dig igen i 2014
Knuzzz

Ann Weiss sagde ...

Dejligt billede!

Lisa Rasmussen sagde ...

Jamen, jamen, Connie hvor er det bare fantastisk SMUUUKT, sikke nogle lækre farver som oser af dejlig sommer. Rigtig godt nytår til dig og dine ;O)))))

Else-DK sagde ...

Hvor er det smukt dit nye maleri.
Godt nytår hk dig, kæreste og familie. Lyder spændende med evt flytning. Jeg håber 2014 bliver et skønt år.

Pia sagde ...

super flotte billeder. Godt nytår til dig

Tina sagde ...

Endnu et skønt billede! Du er bare super god!