fredag den 27. december 2013

Hjemlavet julegaver

Lidt hjemmelavet julegaver har jeg også fået lave her i december. Bl.a dette maleri/mixed media stykke til min nye svigemor. Det er 30 x 30 cm selve lærredet, pluds rammen. Man kan desværre ikke se alt det skrutur der er i bunden af maleri, hvor jeg har arbejde med modeling pasta, ellers er der lag på lag af maling, tuche, svære og penne. Stecils og stempler er brugt i lagene.  
Det var helt hyggelig at sidde og begrave sig i prosene i tilblivelsen af malerie, nærmeste lidt terapeutisk. Desværre er der jo tørre pauser i sådan et maleri, men de blev pludselig benydt til a male på et andet lærred, så jeg lukkert verden ude og leget i min lille verden. Det andet maleri for I at se en af dagene, for det er jeg super glad for.

Ja, det var så den jul. Jeg har borte julen ud dag og kikke på mine dejlige julegaver, bl.a 2 stk. core kit til Project Life, samt en mappe til PL også. Og en symaskine, så nu skal der sys på mine layouts og PL spread. Glæder mig til at komme i gang med det hele. 

Lyset er ellers begyndt at komme tilbage, solen tiltag daglig, dejlig. Men alt plasten der var på stilads som jeg bor under er fjernet og solen har kikket ind og jeg kan se ud igen, så dejligt. 

Håber I alle har haft en dejlig jul.

11 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det er et kanon flot layout, du har lavet denne gang også. Hun må være glad for at få sådan en kreativ svigerdatter!

Maryann Laursen sagde ...

WAUw hvor er det flot Connie, og hvis det andet er meget bedre, glæder jeg mig godt nok til at se det også, for det her synes jeg er kanon flot lavet og i mega lækre farver også. Superflot lavet, håber da godt nok hun blev kisteglad, ellers skulle hun ikke há haft det, så var det bedre at sende det til mig ha ha ha.
Rigtig god jul og supergodt Nytår til dig og dine.

Ann Weiss sagde ...

Sikke et lækkert billede!

Jytte sagde ...

Skønt billede ... er sikker på at svigermor blev rigtig glad for det :)

Ha' et godt og kreativt nytår :)

maria sagde ...

Wow et super fantastisk billede :-)

kortmager sagde ...

wow, wo, og wow - so superflot!!!!!!!!!!!!

Riet sagde ...

So beautiful card Connie.

Hugs Riet.xx

Lisa Rasmussen sagde ...

WOOOOW,Connie, hvor det bare super SMUUUUKT ;O)))))

Nikolette sagde ...

Det må være skønt, at være en svigermor, som der bliver fedtet for GG
Jeg synes godt man kan fornemme, at der er struktur i billedet, selvom det selvfølgelig ikke kan gengives ordentligt på billeder.

Karina Bunkenborg sagde ...

Vildt flot billede! Godt nytår!

Tina sagde ...

Super flot maleri! Og helt vildt skønne farver - god sammensætning. Godt nytår!